SATANS KIRKE bytter navn til DJEVELENS KIRKE!

I løpet av våren kommer enda en bok fra HoboForlag: DJEVELENS KIRKE av  Cam Lavac.
Dette er en forrykende  historie, liker du fakta, spenning og  konspirasjonsteorier - da liker du denne!"Hva  er det skrekkelige mysteriet  omkring  Profetien? Og hva har denne nyoppdagede
 tretusen år gamle papyrusrullen med  Fatimas tredje hemmelighet å gjøre?
Hvorfor er det så viktig for Kardinalsekretæren i Vatikanet å  ødelegge dette dokumentet?
Er  det en Djevelens Disippel i Vatikanet?

Peter LeSaurus og Søster Christina; en prest og en nonne, blir kastet ut i histrien
og reiser  verden rundt for å få tak i dokumentet før det blir ødelagt."


Forleggeren spør seg selv:


Kan du si litt mer om boken?

Dette er en bok for alle dem som liker konspirasjonsteorier. Jeg er  gammel nok til å huske spekulasjonene omkring Pave  Johannes Paul I, som fikk lov til å være pave kun 33 dager før han døde. Omstendighetene rundt dødsfallet ble ansett som mystiske og  man undret seg om han ble myrdet.
Det er blant andre denne  historien som er et av elementene i DJEVELENS KIRKE.

De av dere som liker Dan Brown, Tom Egeland og andre i samme sjanger vil garantert synes denne boken er spennende.  Både Fatimas Hemmeligheter og mysteriet knyttet til Pave Johannes Paul I er jo  fakta. Cam Lavac spinner en vev av intriger og forrykende spenning rundt dette.

Er det ikke nok slike bøker ?


Vel, man kan alltid spørre seg om det er for mange bøker på markedet. Svaret må vel være at det alltid er plass til en ny GOD bok?
Med Peter LeSaurus og Søster Christina har Lavac laget troverdige og veldig annerledes helter. De er vanlige dødelige som sliter med slikt som  alle vi andre sliter med. Og selvfølgelig  spinnes intriger rundt dem som de ikke  har kontroll over. Høk over høk, hvem lurer hvem? Hvem kan de stole på? Uansett; de har fått et oppdrag som må løses, koste hva det koste vil.
En deilig historie, full av uventede vendinger. Og du får svaret på hvem som senket Titanic...som en bonus!


Når kommer boken?

DJEVELENS KIRKE er under oversettelse nå. Det arbeides hektisk , men godt og jeg regner med den er på markedet  i god tid før sommeren.  Sjekk hjemmesiden med jevne mellomrom. Der går det også an å forhåndsbestille den etterhvert.


Én kommentar

Sol Vilde :-)

03.02.2010 kl.13:50

Du har en utrolig søt blogg ! <3

Kunne du tenke deg å kommentere min?

www.gooshy.blogg.no !

<3 :)

Skriv en ny kommentar

hits